29 oktober 2012

Sovrummet är klart...nästan :)

Golv, lister, tapeter, gardiner, sängen...ja, nu är allt på plats! Kvar är lite småfix, men det tar jag så gärna:) helst av allt skulle jag vilja löpa amok och köpa nya gardiner, lampor, mattor etc. men det tar vi när vi hittar det vi vill ha:)

Kommer du ihåg hur det så ut innan? Grönt, bård, furu och en härlig 80-tals korkmatta!

Här kommer en bildkavalkad!

-Linda-

5 kommentarer:

  1. Helt rätt tapetval med säng och gardiner och allt!! Supersnyggt!!

    SvaraRadera
  2. Jättefint!! Kommer du o. renoverar mitt sovrum nu? =) Vi har oxå en vit panelvägg men resterande är halvfärdigt... o. eftersom vi "bara sover där" hamnar sovrummet på prio noll. Nu blev jag lite motiverad att ta tag i det igen!

    SvaraRadera
  3. Vad fint ni gjort det!! Jättekul att se! :-)
    Hoppas det går bättre för dig med attiraljerna och piffet än vad det gör för mig med vårt sovrum. Vi flyttade in för över ett halvår sedan och spegeln står fortfarande på golvet vid garderoberna... Sänglampan som ska sitta på väggen står på golvet... Osv... "Piffet" och inspirationen ligger nere just...men efter att ha läst detta tändes en liten inrednings-gnista.... Tack för det!! :-)

    SvaraRadera
  4. Va fint det blev! Rätt val av tapet :-)

    SvaraRadera
  5. Tack! Vi är nöjda och hoppas att jag hinner ta tag i det sista innan det gått för lång tid hihi då blir det väl inte gjort misstänker jag:) det är ju så roligt att få göra om och fixa å dona!
    Kramkram

    SvaraRadera