27 januari 2013

Apollo, Ving eller Fritidsresor?

Vi funderar på att åka utomlands, typ sista veckan i maj...åh vad det skulle vara underbart! Äta frukostbuff'e och sen vara ute i sköna solen och bli sådär härligt sommarbrun....utan att bränna sig till nyansen kräftröd:) middagar på restaurang utan att behöva ta med sig en extra tröja, som man får göra hela svenska sommaren....ja, det märks att jag längtar iväg! Dom sista gångerna vi har varit utomlands har vi åkt ända till Thailand men nu tänker vi åka någonstans runt Medelhavet... Men, vart ska vi åka? Alternativen är många, Cypern/Turkiet eller till någon av Greklands många öar???

Har du åkt utomlands med små barn och har något bra att rekommendera? All inklusive eller inte?

Jag är iaf säker på att vi ska försöka åka från Oslo...det är ju några timmar färre i bil än att åka från Arlanda iaf:)

Så kom igen, tipsa mig gärna:)

-Linda-

5 kommentarer:

  1. Det här blev som ett "önskeinlägg" för mig. Vi är i samma tankar - men längre fram på året. Hoppas att du får massor av tips!

    SvaraRadera
  2. Kan VARMT rekommendera Cypern Ving Sunwing Resort Sandy Bay med all inklusive och åka från Karlstad. Gjorde vi i somras och det var super!! I år tar vi en annan favorit i repris... Mallorca Sunwing Alcudia Beach... :-) Perfekta hotell för barnfamiljer! :-)

    SvaraRadera
  3. Tack för tipsen Marie! Vi har faktiskt kikat på Sandy Bay, verkar vara toppen:)

    Kramkram

    SvaraRadera
  4. Hej Linda. Jag tipsar om Myro Androu på Cypern. Ett toppenläge om man har barn. http://www.apollo.se/resor/europa/cypern/fig-tree-bay/hotell/myro-androu
    Agneta på Apollo

    SvaraRadera
  5. Nu är det bokat! Fig Tree Bay med Ving:)

    SvaraRadera