6 januari 2013

Födelsedag och nya vanor!


Idag har vi firat pappan i familjen med fikamys och paket...vårt paket fick Niklas tidigare i veckan, Niklas önskade sig en slalomhjälm och eftersom han och några kompisar skulle åka Manchestermorgon på Kläppen så safeade jag och Helmer och gav honom hjälmen i förskott:)

Imorgon börjar en ny era, lilla goa Helmer ska börja på dagis! Eller ja, det heter ju egentligen förskola men det känns bättre i mammahjärtat att säga dagis, förskola låter som om det är för äldre barn... Den tidigare coola mamman börjar nu bli lite nervös inför det här...Helmer kommer att trivas och ha jättekul, det är jag säker på! Men hur kommer allt annat runt omkring att bli och kännas?
En ny vardag kommer med nya rutiner och vanor...nån som har några bra tips??

Dagens kjol har jag iaf köpt på Altityd på Sälfjällstorget...kjolen heter Essential Skirt och ja, den kommer från House of Lola:)
Nu ska den nervösa mamman försöka lugna sig med lite middag, huamig!
Wish me luck imöra!

-Linda-


3 kommentarer:

  1. Yeeeaah go Lola Girl hihi du som spanat in kjolen länge länge kul du köpte dig en :)) Kramis

    SvaraRadera
  2. Tyckte precis du fått barn! =) Jisses så tiden går fort! Ett litet sunt tips är att om du känner dig trygg så kommer lille Helmer oxå känna det. Tycker att du redan har ett gott tänk inför inskolningen!
    Snygg kjol! Har en barntröja i samma märke. Säljer de barnkläder fortfarande? Är iaf bra kvalite på den tröjan.

    SvaraRadera
  3. Jamen eller hur?! Vart tog den här tiden vägen?? Ja, dom säljer fortfarande barnkläder. De e så sköna kläder! Min kompis Rosa Åsa säljer också dom här kläderna:)
    Ja Åsa, det var dags för den nu:)

    Tack tack för era ord:) kram på er!

    SvaraRadera