21 maj 2013

Sunwing Sandy Bay Beach

Vilka är vi då som åker hit? Jag fnissar för mig själv när jag insåg vilka vi är som åker hit…målgruppen är såklart barnfamiljer och det är nu vi har hamnat här, vi som för 10-15 år sedan var coola och tatuerade oss i svanken eller drog en tribal på armen. Nu ser man oss komma promenerande med sulkyn när det är dags för lunch, parkerar sulkyn bland de andra 30 vagnarna utanför restaurangen. Vi äter vår lunch, när småttingarna tröttnat på att sitta vid bordet greppar vi en espresso eller latte, följer dom till lekrummet och hänger lite lojt utanför medans småttingarna kikar på tecknad film. Efter lunch är det dags för sulkypromenad igen, det är nästan att man kan utläsa att det är höger- eller vänstervarv som gäller för dagen, den här gången med en filt över sulkyn och det är dags för småttingarna att sova… När småttingen somnat pressas det i solstolen vid poolen, det är ju trots allt semester och man vill koppla av J.  
På kvällarna äter vi våra middagar, går på minidisco med kidsen som kramas med Lollo och Bernie… förutsägbart såklart, men enkelt och avkopplande för oss som är där.

Ja, att åka till en resort med inklusive har sina för- och nackdelar… det är bekvämt att varje dag kunna gå till en restaurang och äta frukost, lunch och middag men samtidigt kan jag sakna den familjemysiga frukosten i lugn och ro på verandan… Om jag finge önska så skulle jag (till nästa gång) vilja ha inklusive och att man fick sin frukostkorg till lägenheten, det vore perfekt för oss!

På det stora hela var resan var bra, mycket bra! Det enda som inte riktigt levde upp till förväntningarna var boendet…lägenheten som vi hade var ok men inget över standard. Allt annat var bra, fräscha bufféer och det fanns verkligen något att göra för alla, liten som stor, lekplats i skuggan, Lollo och Bernies miniland, två barnpooler och en barnpool med 30 cm djupt vatten (hejja hejja toppen för småbarn), gym, spa…ja, listan kan göras lång! Lägg därtill gratis wifi i hela hotellområdet J Jag förstår att hotellet är ett av Ving´s populäraste hotell på Cypern!

Så, vill du ha en veckas avkoppling och en ”enkel” semester åk till ett Sunwing-hotell, jag rekommenderar det! Hotellet har dessutom tilldelats Stora Barnsemesterpriset för bästa familjehotell 2013.... läs mer om hotellet här Sunwing Sandy Bay

Tack för i år Cypern, vi ses säkert igen!

-linda-


2 kommentarer:

  1. Javisst är det speciellt...:-) Så inte oss egentligen men med barn i familjen ett så enkelt och för oss självklart val. :-)
    Synd att ert boende inte var så bra!! :( Vi hade turen att bo bra när vi var där också... Det jag tyckte var lite minus var det höga skramliga ljudet inomhus vid buffén men satt man ute så gick ju det också för sig...:-) Gratis Wifi och att det funkade på Cypern är ju helt klart ett plus! :-) Vi skulle haft det i Egypten också men där fanns typ inget alls... Denna familj bokade på allinclusive till sommarens resa också så vi är liksom fast i "Sunwing-träsket"...:-)

    SvaraRadera