14 maj 2013

Inklusive och take away!

Vi fortsätter att sola, bada och äta gott...det är nog tur att det "bara" är en vecka som vi ska vara här, någon längre vistelse hade nog gjort det trångt i brallorna! Maten här är verkligen toppen:) fräscha maträtter, sallader och andra tillbehör och det finns många olika saker att välja på på varje buffé. Vi har bokat Sunwing inklusive, då ingår alla frukostar, 5 lunch och 5 middagar...helt ok! Och ja, jag förstår att man (vi) väljer att boka "inklusive" så himla enkelt och bekvämt!

Helmer äter gratis från Lollo och Bernies buffé och han håller sig mest till spagetti och majs...och glassen till efterrätt såklart:) idag slängde han iväg sin skål med köttfärssås -rätt över golvet!- det blev ganska bra spridning på såsen när skålen väl tog stopp, kan jag säga, och det var nog tur att det var en snäll norsk tant som ägde handväskan som råkade "köttfärssåsas" av honom:)

Kvällens middag blev en riktig vuxenmiddag då Helmer somnade i vagnen när vi gick till restaurangen...för att safea upp fick vi take away till honom, om han skulle vakna och vara hungrig:)

-Linda-



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar