10 mars 2013

Helgen som gått!

Vilken helg vi har haft! Helgen har spenderats i Femtberget hos goda vänner:) vi kom upp dit i fredagseftermiddag, solen lyste och värmde så vi slog oss ner i varsin solstol och bara njöt....det var alldeles tyst, bara någon småfågel som va fram och pickade i sig lite mat, härligt! Skönt att bara kunna sitta och njuta...det känns att våren är på väg:)
Efter en stund kom vännernas söner på varsin skoter och det tysta lugnet försvann...kanske lika bra det, annars hade vi nog suttit kvar ett bra tag till i solen:)

Igår agerade vi vägvakter på Limarallyt....jag ska snabbt erkänna att rallyintresset inte är så stort, jag tycker mest att det är mysigt att grilla lite korv och toast, dilla med folk och vara ute i friska luften! Helmer hade fullt upp, det åktes bobb, skoter och lektes med lilla bussen som hängde med hemifrån...skönt att kunna vara ute i flera timmar utan att humöret sviktade på jr:)

Vi avslutade helgen med en skotertur, mysigt! Och ja, våran skoter är inte av senaste modell, den är av årsmodell -86 och absolut inget fartvidunder men den gör det den ska, den tar oss ut på våra mysturer:) perfekt!

Hoppas att du haft en mysig helg!
-Linda-











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar