7 september 2014

Slut på veckan!

Vilken helg det blev...stormiddag med vännerna på fredagen, upp på lördagmorgon och fira nybliven tre-åring med paket på sängen och sen vidare till Hånäset för lite fix! Det var dags att fixa gräsmattan inför sådden (heter det ens så?) och för en gångs skull fick jag hoppa upp på fyrhjulingen och köra runt, runt, runt och runt för att jämna till det så gott det gick:) 

Helmer höll mig sällskap i typ två varv...sen var det roligare att hänga med Niklas! 

På kvällen samlades släkten för att ha lite kalas för Helmer...som förövrigt stortrivdes och gillade alla paket:) Helmer fick välja ut vilken tårta han skulle ha och det var enkla order "den ska ha godis och glass!" Perfa, tänkte jag och kom ihåg att vi hade fått en glasstårta formad som ett tåg på ett kalas för en tid sen:) så, nån timme innan kalaset..."mamma, jag vill inte ha godis- och glasstårta...jag vill ha spindelmannen! Jag äääälskar spindelmannen..." Till saken hör att, mig veterligen, så är spindelmannen väldigt anonym i vårt lilla hushåll...

Jag säger bara, distrahtions-specialisten inom mig kom fram och det serverades godis- och glasstårta på kalaset:) 

Idag har vi sått gräsfröna i Hånäset och det är nog tur att vi fick lite frön över...det känns som att det kan bli en lite "tuffsig" gräsmatta till våren! 

-Linda-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar