3 april 2013

Försenad kontroll...

Idag var det dags för Helmers 18-månaders kontroll, Helmer har hunnit passera 19-månader så vi skulle ha vart där för en en månad sen men what the heck:) vi kommer dit, leker i lekrummet, inväntar vår tur och strax var det dags.... Vi gick in, klarade av rutinfrågorna "säger han nåt?" "Pekar han på något?" "Hör han bra?" And soo on:)

Vi klarade av allt, sprutorna var väl ingen höjdare...varken för Helmer eller mammahjärtat<3 vi passade på att köra en spruta med Twinrix eftersom vi ska åka utomlands, om en månad är det dags för spruta nr 2! Huamig, då får nog pappan gå...
Som belöning efter sprutorna fick Helmer att Bamse-klistermärke av BVC, jag kan säga att klistermärket var inte vatten värt....ikväll fick han iaf ta med sig sin skoter till sängen, favoritleksaken!

-Linda-

2 kommentarer:

  1. Nej fyyyy för den dagen jag måste ge mina barn twinrix...det kommer ju att ske någon gång men som du skriver, då får pappan ta hand om det... Har ju min sista spruta i färskt minne än...ajajajaj...
    Men det är säkert lättare ju mindre dom är så vi kanske borde masa oss dit vi med...
    Med skotern i sängen sover han säkert som en prins! Kram från ett underbart kläppen! ❤

    SvaraRadera
  2. Så är det nog, lättare desto mindre dom är...men det blir inte lättare för mamman eller pappan iaf! Nu är det "bara" en spruta kvar!

    Hoppas att ni haft en toppenvecka på berget:)
    Kramkram

    SvaraRadera