3 januari 2015

Dagvill!

Det här med att både jul- och nyårsafton infallit mitt i veckan och att jag jobbat helger och varit ledig nån dag i veckan har verkligen ställt till det i ordningen...sitter i soffan med söndagsfeeling efter att ha varit ledig i ett par dagar medans andra postar bilder på lördagsdrinkar och middagar:) haha imorgon blir det iaf jobb för min del, det är dags att säga tack och hej till nyårsgästerna och välkomna vecka 2’s gäster, hallå vecka 2?! Vad hände med november och december...

De lediga dagarna har spenderats med grabbarna, promenader, snabbshopping på Lyko i Vansbro och ett blixtsnabbt besök på gymmet:) ett löppass med Tabataintervaller! Gosch så jobbigt det var men kul att springa igen! 

Idag har vi kört slalompremiär för Helmer...med support från proffsen Mattias och Sophie:) (kolla vädret, Kläppensnö och Kläppensol!!) 

Tillslut fick tom jag åka med Helmer i liften och ploga ner för backen...gissa om det kändes i benen?! Yes...

Vi hade en helmysig dag med sol, skidåkning, lunch och fika, titta på skotrar och sen pricken över i’et...att träffa Trolla:) sen var herrn nöjd och vi kunde åka hem! 

Nu, sofftajm och ladda inför morgondagens jobb. 

-Linda-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar