3 augusti 2014

Flyttat!

Efter närmare sju veckor i stugan och med ostadigt väder på intågande bestämde vi oss för att det var dags att ta vårt pick och pack och flytta in till Hole igen....gissa om det var ett tajkon-lass som gick hemåt! Bilen var fullproppad i saker från golv till tak (och ändå har vi en del kvar i Hånäset) Vi har ju en del pågående projekt i Hånäset så vi kommer  att åka dit flera gånger i veckan här framöver och nån helg kommer vi garanterat att bo kvar...

Ett av projekten, vedbod/förråd! Den ska bli klar här framöver:) det andra är gräsmattan som ska det ska göras en höst-sådd på! 

Såklart är det lite sorg i hjärtat att det känns som om sommaren i Hånäset är över men så är det också rätt skönt att vara hemma igen! Jag säger bara diskmaskin...det är t o m lite skönt att höra tvättmaskinens surr i bakgrunden:) 

Så mitt i all tajkon-uppackning smet jag iväg till gymmet för ett pass, gött:) och nog kändes det lite i rumpan att jag och Erika tog en promenad upp på Gnupen igår-kväll! 

Vi gick från Öjs-Lyberget och det var en del klättrande över stock och sten innan vi kom fram...men så fint:) och det är faktiskt en svindlande känsla att stå däruppe på Gnupen! 

Ha en fin kväll! 
-Linda-



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar