8 november 2013

Några sekunder!

Gårdagens uppdrag lyckades, att masa mig ur sängen och ta mig till gymmet innan jobbet! Skönt att ha träningen avklarad på morgonkvisten men vilken tidspress, svårt att få till bra träning när man hela tiden har koll på klockan....man vill ju hinna med så mycket som möjligt när man ändå är där:) 

Ikväll har vi klarat av en brakmiddag! Vi stekte tunna, tunna skivor av älgfilé  på en traktörsten och hade olika såser, sallad och hemmagjorda pommes till...så jäkla gott! Lätt en av våra topp tre-middagar:) 

Stenen var riktigt varm efter en timme i ugnen och filén stektes bara några sekunder per sida...perfa! 

Ha en fin kväll! 
-Linda-

2 kommentarer:

  1. Traktörsten? Berätta mer!! Hur använder man den? Vart köper man en sån? Vi ska fira med älgfile på fars dag, på planka. Mums!

    SvaraRadera
  2. Jag vet inte vart man köper dom, vi fick låna stenen av Niklas föräldrar:) man värmer den i ugnen i ca en timme på dryga 300 grader, sen tar man ut den, lägger den på sitt underlägg. Sen är det "bara" att steka på köttet, vi kryddade efter den sekundsnabba stekningen, det var verkligen supergott!

    Älgfile, de e lyx de!

    Kramkram

    SvaraRadera