Ikväll har vi klarat av en brakmiddag! Vi stekte tunna, tunna skivor av älgfilé på en traktörsten och hade olika såser, sallad och hemmagjorda pommes till...så jäkla gott! Lätt en av våra topp tre-middagar:)
Stenen var riktigt varm efter en timme i ugnen och filén stektes bara några sekunder per sida...perfa!
Ha en fin kväll!
-Linda-
Traktörsten? Berätta mer!! Hur använder man den? Vart köper man en sån? Vi ska fira med älgfile på fars dag, på planka. Mums!
SvaraRaderaJag vet inte vart man köper dom, vi fick låna stenen av Niklas föräldrar:) man värmer den i ugnen i ca en timme på dryga 300 grader, sen tar man ut den, lägger den på sitt underlägg. Sen är det "bara" att steka på köttet, vi kryddade efter den sekundsnabba stekningen, det var verkligen supergott!
SvaraRaderaÄlgfile, de e lyx de!
Kramkram